GulAsh

Ash

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
ash
Súrny súpis nefašistov
 
Rudolf Dovicin

Ash
Ash | 8.3.2016 08:06

Nejde o to, či je niekto naozaj nácek alebo nie.
SME a DenníkN idú teraz podľa pravidla: "Označte za náckov všetkých, Hitler si už svojich pozná."


kordi
kordi | 8.3.2016 08:12

Každý volič ĽS-NS je stotožnený s ich programom a teda je jeho zmýšľanie neonacistické, položené na základoch fašizmu. Čo je na tom nepochopiteľné? To, že volič si vybral z ich programu "nakopeme cigáňov do riti, nech nepoberajú dávky", je už vecou inteligenčného kvocientu voličov. Takže ak na to ktorýkoľvek denník upozorní (nie len tebou menované), je to len dobre.
Úprimne. Vezmi ženu, dieťa a choď v nedeľné popoludnie po ulici oproti podporovateľom tejto strany. Určite sa budeš cítiť bezpečne. Alebo si pozri protest učiteľov vs. protest kotlebovcov.
Nič v zlom, je vecou každého, koho volí.


Ash
Ash | 8.3.2016 08:19

Tu nejde o voličov Kotlebu, podľa článkov Šimečku, Palatu, Kostolného sú už pomaly všetci voliči náckovia, nech volili Fica, Sulíka, Matoviča či Procházku.


kordi
kordi | 8.3.2016 08:30

Jasné - komentáre konkrétnych ľudí sú subjektívne. Nemusíš sa s nimi stotožňovať. Ani ja to nerobím, preto nečítam Denník N a Pravdu z princípu (hoci kvalitu istotne majú).
Novinári sú žiaľ rovnako hysterickí a ich úroveň kopíruje kvalitu našej vlády.
Čo už.
Nech si volič kohokoľvek, želám pekný deň.


Ja-som
Ja-som | 8.3.2016 09:07

Tak to asi zle čítam, nikde som nevidel vyjadrenie, že voliči Fica, Sulíka, Matoviča či Procházku sú fašisti, len voliči Kotlebu a čiastočne SNS. Ak ste podobné vyjadrenia videli, tak odkaz by sa zišiel, nerátajú sa vyjadrenia Kotlebu a jeho priaznivcov.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader